top of page
primer-lapiz-con-semilla-1.webp

Naturclass

Benvinguts

Benvinguts a NaturClass, l'oportunitat més original i creativa per a treballar amb material sostenible. 

Oferim qualitat, un bon servei i una gran varietat de productes.
 

La nostra empresa s'encarrega de la producció de material escolar i d'oficina a partir de materials reutilitzables per a així, poder oferir la millor opció tant per a les persones com per al medi ambient. 
 

Per a això, comptem amb un gran equip professional per a poder dur a terme el nostre projecte, el qual consisteix a conscienciar al  nombre més gran de persones possible a partir de la nostra gran varietat de xerrades. 

A partir dels nostres serveis estem canviant els hàbits de la societat, per a arribar a aconseguir un món més verd sense contaminació ni pol·lució. Si comencem a conscienciar als més petits, crearem una nova generació més responsable amb el món.

 

Els nostres clients són part del nostre equip, gràcies a la seva confiança i a la seva fidelitat, nosaltres podem superar-nos i anar millorant cada vegada més. 
 

D'altra banda, la nostra empresa es caracteritza per un gran servei, amb un termini de lliurament ajustat i uns preus molt competitius.

Comptem amb la maquinària requerida per a poder crear els nostres productes. Estem capacitats per a crear des del llapis menys complex fins a focs artificials.

bottom of page